![]() |
25 Mayıs 2013 - İzmir Balık Avı
Merhabalar tüm abilerime kardeşlerime öncelikle selam ederim. Vatani görevimi tamamlayıp aranıza tekrar sağlıklı bir şekilde dönüş yaptım Allah'ın izniyle. Döner dönmez ikinci işimiz balık avı hobimizi, tutkumuzu, aşkımızı kaldığımız yerden devam ettirmek oldu.
Bu sezon Güzelbahçe'de istavritler beklenirken, kolyozlar ve nadir de olsa uskumrular av vermeye başlamış. Bizde Anıl ile birlikte Cumartesi günü kolyozların peşine düştük. Her ne kadar biraz denize geç çıksak, inatla yön değiştiren rüzgar ve ters akıntıya rağmen yemeklik balığımızı çektik. Denizde çayımızı demledik, iyot kokusunu ciğerlere doldurduk. Resimlerle ufak bir slaytta hazırladım :D iyi seyirler daha iyileri sizlere rastgelsin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Seçmece gibi olmuş elinize sağlık
|
öncelikle hoşgeldin. gelir gelmez güzel bir ava imza atmışsınız tebrikler.
|
Hoşgeldin Taygun... Bundan sonra Anılla bol bol çıkarsınız... Benide unutmayın ama :)
|
Taygun hoşgeldin özlettiniz kendinizi vallahi yüzünüzü unutacaktık artık.
İnşallah daha güzellerini de yakalarsınız rastgelsin. |
Kardeşim,
Aramıza yeniden hoş geldin, valla özlettin kendini...Sensiz bu sitenin tadı tuzu yok...Bizim teknede bakımdan çıktı bundan sonra paylaşımlar başlar. Seni ve Anıl kardeşimi kutluyorum...Az olsun bizim olsun. Saygılar. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba Taygun.Gelmiş geçmiş olsun.Hafızanda askerliğine dair umarım güzel şeyler kalmıştır.Hoşgeldin.
|
Alıntı:
Murat bey, Cumartesi bombasının raporunu bekliyoruz...Gözümüz gönlümüz bayram etsin. Sizde yeniden aramıza hoş geldiniz. Saygılar. |
Taygun kardeşim, hoş geldin geçmiş olsun, ailenin gözü aydın.
Av ve paylaşım için teşekkürler, inşallah bir sonraki seferde uskumrularla dönersiniz.. |
Saat 11:44. |