![]() |
Satılık spin takım. (okuma v-system+trio 30s )
Merhaba arkadaşlar,
Spin takımımı satıyorum. Olta makinası okuma trio 30s,cengiz balıkçılıkta bakımı yeni yapıldı yağlandı.bu işlemden sonra ava 1 kere çıktım.Herhangibir bariz çiziği yoktur. Okuma v-system 10-40 atarlı olta kamışı,bilen bilir en çok tutulan spin kamışlardan biridir.Bazukası-kılıfı tertemizdir.Kamışta herhangibi cizik yoktur. Ürünler bunlar, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İkisinin fiyatını 225 tl olarak düşünüyorum. Kargo alıcıya aittir.İstanbul ümraniye'de elden teslim yapılır. Not: Resimler eklenecektir. İyi akşamlar.:) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kamış ve makina satılmıştır.Konu kilitlenebilir.
|
günaydınlar, gönlünüz ve isteklerinizin gerçekleşeceği bir hafta ile huzur, mutluluğunuzun daimi olacağı bir yeni yıl olmasını dilerim
|
Günaydınlar hayırlı günler 2013 yılını bu akşam notalıyoruz,acısıyla tatlısıyla güle güle diyeceğiz.
2014 yılı vatana millete hayırlı bir yıl olur inşallah. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
birazıcık karışık oldu ama sizler ne demek istediğimi anladınız sanırım
|
Saat 16:01. |