![]() |
Hafta sonu alternatifi
Ege Bölgesinde hafta sonu hava pek iç acıçı değil arkadaşlar,alternatif olarak;
"Değerli Deniz Severler, NETA dijital Ürünlerinin Sponsorlunda hazırlanan ROTA programının 22. Bölümünü, TV8 kanalýnda izleyebilirsiniz. Konu içerikleri ve Fotoğraflar : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Her Pazar; saat 15.15 de TV8 de. Rüzgarınız kolayına, pruvanız NETA olsun. ROTA "denizcinin ve denize gönül verenlerin programı"" |
benim için ideal bir hava gözüküyor hafta sonu. ne de levrek sırtısı yapılır bu havalarda. daha da kuvvetlenirse belki bırakma bile yapabilirim. tam beklenen havalar bunlar. (inşallah balıkta vardır)
|
Süleyman abi 2 günlük kalkınma planını yapmış :) geriye bol şans dilemek kalıyor bize.
Bende karadan gideceğim için pek problem değil saat 10a kadar esmese kafi :) Öğlen balık dönüşü izleyebiliriz bu programı zaten zap yaparken su gördüğümde direk geri dönüyorum o derece yelken falan ne olursa olsun denizle ilgili herşeyi izleriz :) |
Balık vamı balık
Merhaba Süleyman arkadaşım;
imza alanında Aliağa' yı görünce dayanamadım ve bir iki soru sorayım dedim; Hala Aliağadamısınız; Eğer Aliağada iseniz Ilıca burnunu Kapatmışlar diye duydum doğrumudur; plaj ve maviköşe av yapıyormu yakında sefer planlıyoruzda Şimdiden teşekkürler. |
Bu hafta sonu online cevap gelemediği için malesef balığa çıkamadık ama tatlısu sezonu için arabayı bakıma ve temizliğe aldık.Daha iyi oldu.
Balığa gidipte tutan oldumu diyede merak etmiyom değil yaniiiii. :) Saygılarımla |
hüsran
üzülerek belirteyim ki henüz balık kıyılamamış. levrek sırtısı için henüz erken... istavritlerde gitti buradan. artık yollarını gözlüyorum. ne zaman gelirlerse öpücem onları...
|
Abi o zaman şu dowriggerin oralarda bir tur attırmanın zamanı geldi demektir,bekle abi geliyorum,sevgilerimle
|
Herhalde büyük oynamak gerekiyor (BIGGAME). o downriggeri zaten dört gözle bekliyorum. ağırlık kalıbını yaptırdım ve dört tane döktüm. hassas terazi ile tartmamış olmama rağmen tanesi 1 kg. geliyor.
Bekliyorum. Emrinize amadeyim. |
Ok abi,gözlerim havada,inşallah müsait olur bu hafta,sevgilerimle
|
Saat 13:35. |