![]() |
Gece Yolcusu
3 Eklenti(ler)
Gece beni ziyaret eden arkadaş
|
Hay maşallah,tanrı misafirinin de böylesi yenir valla... Tebrikler...
|
Güzel levrek, böyle misafir her gece gelse keşke :D .
|
Rastgelsin Armağan nasıl avladığını anlatırsın artık bizlere,atçeklemi yoksa canlı yememi geldi.
|
Selim abi !
Ben At-çek olayını çok sevmiyorum müthiş can sıkıcı oluyor. İlk 3-5 atışımda levrek gelirse saatlerce at-çek yaparım ama gelmezse hemen oltaları toplarım. Bu balığı canlı Kaya balığı ile aldım. Alacalı dediğimiz üstü kolyoz desenli açık renkli kaya balıkları var boy olarak 12-13 cm. civarı idi. Olta düzeneği ip misina(0,24mm)-20 gr. gezer kurşun-2/0 no düz iğne fırdöndü kullanmıyorum Kaya balığını kuyruktan takıyorum ama yanlamasına değil en üstten iğneyi takıp en alttan çıkarıyorum. Bu şekilde yem düşmeden 50-60 mt. rahatlıkla atabiliyorum. Yakaladığım yer iskele 5-6 mt. derinlik zemin ise kısa otlar var.tek tük kayalar. Levrek önce kayabalığını yakalıyor ağzında sıkarak balığı öldürüyor bu aşamada çok az hareket ediyor kayabalığı öldükten sonra ilerlemeye başlıyor o anda bende sıkıca tasmalıyorum. |
tebrik ederim güzel bir av olmuş.
|
bravo gerçekten harika ayda yılda bir kac kez insanın basına böyle güzellik denk gelir tebrikler umarım sık sık basına gelir tabii bizlerede.....
|
hey maşallah be kardeş .....ama en güzeli av sistemini anlatman ve bizlere aktardıgın bilgi..
afiyet olsun..yarasın çocuklara...... |
Abi böle misafire her zaman kapımız açık gelsin buyursun mutfak masasının üstünde oturabilir :D
|
offf süper vallaha helal olsun..darısı başımıza... ;)
|
Saat 13:27. |