![]() |
izmirliler!!!
bu gün saat 12:00 ila 17:00 arası gümüldür dersesinde. bir amatörün bir adet 6 metrelik tatlısu kamışı kırıldı iki amatörün takımları kamışın ucundan kopartıldı.
:( bu balıkçılar naçizane sakin ve huzur lu bir ortamda kefal avındaydı ve hamur ile 025/030 misinalarla ..8/10 no iğnele le avlanıyorlardı...her şey normaldi. bir anda şamandıralar battı :D ve doğal olarak hamle yaptılar.. işte olanlar o anda oldu.. zira aşagıda hiç tahmin etmedikleri bir kara kütle vardı. takribi.6/8 kg lık SAZANLAR.. evet ben de bugün aynı yerde 2 metre ötemde kara pullu kuyruk uç açıklıgı takribi 30 cm lik bir sazan la yüz yüze geldim. önümde bir çıktı*bir daldı.. ben oltayı kenara bırakıp bir kaç dakika tabiri c aiz ise afalladım... :deli: ööyle bakakaldım... :oha: bundan sonraki seferimde sezon açılınca mutlaka orada o sazanı yakalıyacagım.. ve geriye salacağım... herh+alde en az 30/40 bin yumurta atar.. o güzel şey... dün aynı yerden dip kıbrısı ile 4,5 kg lık bir adet sazan tutmuşlar..kefal beklerken o gelmiş.. beyler bu gümüldür deresinda acayip büyük balık var... atlıyan kefalin boyu 70 cm.sazanın boyu kuzu... |
Muvaffak Abi aman diyeyim sazanı salmadan önce fotoğrafı unutma o mutlulukla, en azından biz de görmüş oluruz :) .
Bu arada misinaları da biraz kalınlaştırmak lazım herhalde ;) :deli: :D . |
Selamlar
Muvaffak abi;
Diğer başlığınıza mesaj yazmıştım,ama heyacandan o başlığa gidemediniz hehalde :) Abi oraya mutlaka sefer düzenleyeğim benim özel yemle onları yakalayıp öper bırakırız :D Saygılarımla |
baba
gözünü seveyim nasıl gidilir oralara bir yardımcı olursan sevinirim rastgele |
İmzanıza isim ve soyadınızı yazarsanız sizi daha iyi tanımış oluruz.
Sorunuzun yanıtını muvaffak bey yanıtlıycaktır. |
Muvaffak abi hadi görelim seni o balığı istiyoz bitir işini :deli::D
|
Slm arkadaş balıgın kilosunu duyunca afalladım bana yardımcı olursanız sevinirim tam olarak buranın adresini verseniz nerelerden gidebiliriz sizin avladıgınız yere çok sevinirim yardımcı olursanız
|
Alıntı:
hocam mesaj tarihine dikkat etmişsinizdir umarım,(2006), sonra hüsrana uğramayasınız. |
Bu derede her zaman sazan var.Ama bu boyda seyrek çıkar..Yerine gelince,gümüldüre vardığınıda kime sorsanız gösterir.Zaten anayolun üstünde dereye ait köprü var.Tahtalı barajının çıkışı bu dere..RASTGELSİN..
|
Saat 05:59. |