![]() |
Rapala meat waggon
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar,
malüm havalardan dolayı sırtı sezonu yeni yeni açmaya başlıyorum,Selim dostumun yollamış olduğu lure kurtarıcısından ilham alarak aşağıdakini yaptım,denenmemiştir,umarım takılan lureleri kurtarır,sevgilerimle |
Ben artık fazla birşey söyleyemiyorum az kaldı evde tekne yapıcaksın erol abi motoruda suyla çalıştırdın mı tamamdır :)
tebrik ederim inşallah işe yarar bu alet malum lureler biraz pahallı :) |
Erol dostum maşallah el sanatları dalında birincisin,ne güzel yapmışsın ben bu yapmış olduğun aletin işlevinden umutluyum.
|
Erolcum elleine sağlık. zamanında istanbulda ben de böyle ugraşırdım ama o zaman tanıdık bir atölye vardı.. orayı kullanırdım. senin bu tip metal vs. işleme konusunda nereden yardım alıyorsun.... yoksa evinde tüm takımlarmı var.
|
Övgülerinize teşekkür ederim arkadaşlar,işyerinde gereken aletler var orada hallediyorum,gerçi alet bir parça u köşebent ve telden ibaret,lakin önemlisi işlev görecek mi :) bu hafta lazım olmadığından yine deneyemedim,sevgilerimle
|
Abi atölye müsaitse tekne yapmaya başla hiç durma yap emin ol yüzer ben garantsini veriyom hiç bir kuvvette batıramaz sende bu yaratıcılık olduktan sonra.
|
Saat 14:29. |