![]() |
Sigara içen arkadaşlar size özel...
1 Eklenti(ler)
Bir sigara odasının tavan dizaynı :D . Bizde de bunun imamlısından yaptırmak lazım bir ara. Artık ilgili arkadaşlar mesajı almıştır umarım...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da yakın çekimi...
|
Mert espiri güzel ama içmeyenler kazık çakmayacaklar sanırım bu dünyaya yada içmeyenler için de bir tavan dizaynı görseydik keşke.
|
Valla Halduncum kazık çakmaya olanağımız yok tabii bizim de :). En azından işi çabuklaştırmıyoruz kendi elimizle ;)...
Elimizdeki imkanlarla tavan tasarımı bu kadar, varsa içmeyenler için onu da siz buluverin, herşeyi devletten beklememek lazım değil mi? :D :D. |
Mert ben sana hemen bir tavan resmi tasviri yapayım.
Avdasın deniz çıpır çıprır ve lacivert elimde oltam sigaradan bir duman çekip kafamı yukarı kaldırıyorum ve gökyüzünün sonsuz maviliğini görüyorum. Hayattaki güzelliklerden her şartta her şekilde faydalanmak lazım diye düşünüyorum. İçmeyenler de bu tasvirden faydalanabilirler ;) |
Yahu bende indirim var diye sevinmiştim,başlığı okuyunca, :D
|
Varsa öyle birşey bizde faydanalım Erol.
|
Yukarıdan bakanlar şirketin yöneticileri, papazda genel müdür galiba; ucuza çalışanlar gitmesin kampanyası düzenlemişler gibi :D
Ben 5 yıldır içmiyorumda bana bu resmi göndermediler. :hıııı: |
...yukarıdan nasıl görünüyordur acaba...
|
Son yıllarda insanları sigaradan sogutmak icin herseyi yapıyorlar.
Ben bırakalı 1,5 ay oldu. İnsallah icmiycem. Ama su balik avina ciktigimdan beri Haldun arkadasimizin dedigi sey cekilesi bir durum degil insanin yakasi gelmiyor degil yani. Ama ben ilacla biraktim zyban adi kesin sonuc verdi ne sigara arar oldum ne onunla ilgili krizlere girdim 1 haftada kesti meret. bakalim yillk sigara masrafimin 4 mlyar ytl oldugunu dusunursek sanirim birakmak en akilcil cozum olacak. tabi bunun birde saglik yonu var.. Sigarasiz gunler... |
Saat 14:29. |