![]() |
Usta balıkçılara Usta balık buyruun.
Livardan balık toplamaktan sıkıldım bu kadarı motor kapağında durabildi balık daha fazladı.Bu kadarını fotolaya bildim.
Balık 25 kilodan fazlaydı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Anıl maşallah denizde istavrit bırakmamışsınız:D, afiyet olsun...
|
Alıntı:
|
anıl tebrik ederim. ne yapmışsınız siz yawwv. ben tekneyi takımları satılığa çıkarayım bari. nereden tuttunuz bu kadar balığı. nasıl tuttunuz. her şeyi tüm ayrıntılarıyla bekliyorum. bereketli olsun
|
Hey maşşşşşallah, Anıl bunlar ne böyle, diğer av yapan teknedekilere kaldı mı bir şeyler? afiyet balşeker olsun kardeşim.
|
Bravo Anıl,ağ atmış gibi çalışmışsınız,maşallah...
|
Alıntı:
Güzelbahçe ikinci limandan kanala doğru 6-7 dakika açılıyoruz ondan sonra limana doğru akış şeklinde balığı topluyoruz :) Bi ara kollarım kasılmaya başlamıştı olta ve balık çekmekten hayatımda aldığım zevklerden sayılısıdır buda :D |
Alıntı:
|
Anıl tagoyu almadan cıktığın belli harika gecmiş avın tebrikler...
|
Alıntı:
Abi o olsadı deniz professyonellik görürdü daha fazla tutardık herhalde o arkadaş çok professyonel balıkçı bizim gibi amatörlerle işi olmaz onun. |
Saat 06:22. |