![]() |
Derinlik haritaları
arkadaşlar derinlik haritalarını nereden temin edebiliriz bilgisi olan varmı :soru:
|
Magellan MapSend Bluenav adlı bir program var. GPS programı temelde ama haritalarda derinlikler de mevcut. Eurpoe haritalı olanı bulursanız işinizi görecektir.
|
Alıntı:
|
İstanbul deniz kuvvetleri komutanlığı Oşinografi daire başkanlığından ücreti mukabilinde orjinal haritalar dan temin edebilirsiniz.Ama önce harita fihristini alın,yoksa istediğinizi yanlış alabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aranıza yeni katıldım izmirliyim,ilaç firmasında çalışıyorum,uzun zamandır amatör balıkçıyım,daha önce foça da avlanıyordum,yaklaşık 2 yıldırda ürkmez deyim. eğer elinde ürkmez (doğanbey-özdere)tarafının haritası varsa çok işeme yarar, yardımın için şimdiden tşk ederim |
selamlar,
aranıza yeni katıldım izmirliyim,ilaç firmasında çalışıyorum,uzun zamandır amatör balıkçıyım,daha önce foça da avlanıyordum,yaklaşık 2 yıldırda ürkmez deyim. eğer elinde ürkmez (doğanbey-özdere)tarafının haritası varsa çok işeme yarar, yardımın için şimdiden tşk ederim __________________ MEHMET KARAOĞLAN İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet abi hoşgeldin umarım harita işine yarar ayrıntılı istedğin bölge varsa tam o bölgenin yakın haritasınıda yükleyebilirim. |
çoookkk teşekkür ederim,
bir ve iki pafta aşağısı (adanın doğusu,özdere tarafı) da inanılmaz işime yarar,ilgin için ayrıca tşk ederim bu arada izmir in neresi? siz ne taraflara çıkıyorsunuz?? |
Ben bozyakada oturuyorum balığa çıktığımız yer ise mevsimine göre değişiyor fakat bu aralar sürekli zeytinelindeyiz. Haritalar umarım istediğiniz yerlerindir anladığıma göre burası olmalı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 13:43. |