RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Miryanalar... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1410)

ykmk 07-07-2006 09:47

Miryanalar...

3 Eklenti(ler)
Dün gittiğim Kırklareli barajından 2 saatlik süre içerisinde sadece kamışla 2 miryana bir levrek bir de kızılkanat tuttuk.Levrek kuma koyduğumuz gibi tekrar suya döndü...
Miryana hiç yemedim alabalıktan kat kat daha lezzetli diyorlar.
Resimler:

ykmk 07-07-2006 09:48

İnşallah...

Bu gün de gidersek koyu yemleyip balıkları tutmayı deneyeceğiz....

katiti 07-07-2006 09:52

Yunuscan tebrikler, tatlı su balıklarını tanımam ama deneyince bize de söylersin tadını, afiyet olsun:).

HALDUN YALIMLI 07-07-2006 11:01

Yunus maşallahın var tatlısu, deniz, göl, baraj, nehir, dere ayrımı yapmıyorsun. Yolda su birikintisi görsen olta atarmısın merak ediyorum :P . Şaka bir yana tebrik ederim kardeşim afiyet olsun.

Anıl ÜNALAN 07-07-2006 12:15

Balıklar biraz ufak ama tutmak marifet olan :D Tebrik ederim yunuscan hertelden çalıyosun:D

Taygun KOCABIYIK 07-07-2006 13:00

Yunuscan denizde balık bırakmadın şimdide göllere derelere barajlara korku salıyorsun :deli: :dans:

ykmk 07-07-2006 19:08

Abilerim çok sağolun.Anıl o balıklar zaten ufak.Yani bizim tuttuklarımız büyük bile sayılır.Kızılkanatıda torbama attım.Çok ufaktı ama iğneyi çıkartırken ağzı koptu solungaçlarıyla beraber.ziyan olmasın diye aldım.Haldun abi o dediğin birikintiye olta atma olayı gerçekleşmedi daha ama akvaryuma sinek iğne atıp japon balığı tuttuğum oldu...

ykmk 07-07-2006 19:19

Abiler bide balıktan dönerken arkadaşla öyle bir takla attık ki anlatamam.Arkadaşın bisikletin ön lastiği patladı.Bende onu ne akla hizmetse önüme aldım o da bisikleti elinde tuttu ve yola koyulduk.Baya bi yol aldık şehre tam girerken çeşmenin orada arkadaş su içelim derken elindeki bisiklet kaydı.Tabii can havliyle beni de çekti.Dengemi kaybedince frenlere asıldım.YEni aldığım bisikletin ön freni disk fren olduğuna bayır aşağı giderken bize takla attırdı.Arkadaş düştü ben yaklaşık bi 3 saniye sonra 1.5-2 metre yükseklikten onun üstüne çakıldım.Verilmiş sadakamız varmış hafif sıyrıklarla ve incilmelerle kazayı atlattık.Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Çok hızlı olmadığımıza ve arkadan arabanın gelmediğine şükrediyorum...

Anıl ÜNALAN 07-07-2006 19:31

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Abiler bide balıktan dönerken arkadaşla öyle bir takla attık ki anlatamam.Arkadaşın bisikletin ön lastiği patladı.Bende onu ne akla hizmetse önüme aldım o da bisikleti elinde tuttu ve yola koyulduk.Baya bi yol aldık şehre tam girerken çeşmenin orada arkadaş su içelim derken elindeki bisiklet kaydı.Tabii can havliyle beni de çekti.Dengemi kaybedince frenlere asıldım.YEni aldığım bisikletin ön freni disk fren olduğuna bayır aşağı giderken bize takla attırdı.Arkadaş düştü ben yaklaşık bi 3 saniye sonra 1.5-2 metre yükseklikten onun üstüne çakıldım.Verilmiş sadakamız varmış hafif sıyrıklarla ve incilmelerle kazayı atlattık.Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Çok hızlı olmadığımıza ve arkadan arabanın gelmediğine şükrediyorum...

Aman yunuscan sen bize lazımsın daha fazla dikkatli ol.

Anıl ÜNALAN 07-07-2006 19:35

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Abilerim çok sağolun.Anıl o balıklar zaten ufak.Yani bizim tuttuklarımız büyük bile sayılır.Kızılkanatıda torbama attım.Çok ufaktı ama iğneyi çıkartırken ağzı koptu solungaçlarıyla beraber.ziyan olmasın diye aldım.Haldun abi o dediğin birikintiye olta atma olayı gerçekleşmedi daha ama akvaryuma sinek iğne atıp japon balığı tuttuğum oldu...

Yazıık yaaa japon balığı çok hassas balıktır ölmüştür kesin olaydan sonra yazıktır günahtır öle şeyler yapma yunuscan.

Saat 13:39.