![]() |
Taygun doğumgünün kutlu olsun
Canım kardeşim Taygun doğumgünün kutlu vede mutlu olsun umarım ömrünün sonuna kadar sevdiklerinle sağlıklı doğumgünleri dilerim. :helal: :helal: :helal:
|
Tayguncuğum doğum günün kutlu olsun. Sana uzun, sağlıklı, bol balıklı bir yeni yaş diliyorum.
Doğum günü pastamız yok, sen gidip bir doğum günü çipurası tutuver artık bir zahmet ;) :D . |
TAGO vay be kardeşim 18 oldu en sonunda ....doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu daha nice yıllar diliyorum... herşey gönlünce olur inşallah...
|
Taygun ben de en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum. sağlıklı ve bol balıklı nice yıllara...
|
Kardeşim doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı , mutlu , paralı ve bol balıklı nice seneler dilerim sana kardeşim.
|
Haldun abi, Mert abi, Güven abi, Süleyman abi, Küçük Anıl
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah en güzel günleri beraber yaşar birlikte güzel avlar yaparız. |
Alıntı:
Bi yaş attın ya şimdi biz küçük olduk demi.Tamaaam yazdım bunu bi köşeye çıkarcam bu lafıda senden. |
taygun bu güzel dilkelere bende katılıyorum. saglık ve başarı dolu nice uzun yıllar senin olsun..
|
dogum gunun kutlu olsun Taygun nice mutlu yillara...
|
Oooo yaş onsekiz insanoğlunun en güzel yaşları kıymetini bil,doğumgünün kutlu olsun TAYGUN nice doğumgünlerine sağlıklı ve bol balıklı gir.
|
Saat 13:40. |