![]() |
fotoğraf eklentileri
Arkadaşlar bir önerim olacak.. belki yanılıyor olabilirim... yanlışsam düzeltin....forum sayfamıza eklediğimiz fotoğraflar bence 800/600 civarı olursa hem deha çabuk açılır hemde daha az hafıza kaplar.. mesela bazı fotoları açmak için çok zaman geçiyor....aydee... bekle allah resim ortaya çıksın...ayrıca büyük pikselli fotolarda fondaki leke/vs lerde ortaya çıkıyor...
bence balıkla ilgili fotoları daha ufak piksellli çekin.. önemli olan balık.. gerisi hikaye....balık ön planda olsun. yeter derim. ben...((((işin özüne varalım..mesela..))) bilmem derdimi anlatabildimmi. herkese selam.. |
Abi önerine katılıyorum, hatta bence 800x600 bile büyük. 640x480 bir fotoğraf bence gayet güzel görünebilir. Büyüklüğüde yaklaşık 75-100 kb olacağından rahatça açılabilir.
|
Evet bu konuda biraz duyarlı olursak iyi olur sunucuyada fazla yük oluyoruz büyük resimlerle :)
|
800*600 en ideali bence.Genelde ben fotoları sitemize eklemem imageshack e yüklerim he bütün resimleri bi sayfada görüntülüyo hem daha hızlı açma imkanı sağlıyo.
|
Taygun, site de halen jpeg yapıştırma sorunu var,bu durum 4 gündür böyledir,herkesin bilgisine,sevgilerimle
|
Selamlar Erol abi
bilgisayarım 2 gündür bozuktu tamirden yeni aldım geldim hemen sorunu çözmeye çalışıcam :) |
Selam Taygun,eklenecek bir sürü jpeg var,sorun halen devam ediyor,sayın modum:) ilginize !
|
Erol abi gerçekten bende çok üzülüyorum bu duruma geçen gün düzelir diye yapmadığın şey kalmadı olmuyor olmuyor anlamadım gitti haftasonu veritabanını yedekleyip forumu kople yeniden kurmayı deniycem o zaman belki düzelebilir şimdilik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sitesini kullanabilirsin.
|
Saat 02:58. |