![]() |
Merhabalar arkadaşlar
Google'da gezinirken, tesadüf eseri foruma rastladım. Forumu çok hoş ve seviyeli buldum.Bir de forumu incelerken, kendisini kısa pantolonlu zamanlardan beri tanıdığım bir üyeye rast geldim.(erhan) :D. Kararımı verdim ve bugün aranıza katıldım. İmzamdan anlayacağınız gibi, İzmir'de yaşamaktayım. Ben de çocukluğumdan beri, bu işin meraklısıyım. Çok yakın bir tanıdığım sayesinde yaz-kış tekne ile ava çıkma olanağına sahip olduğum için, kıyı balıkçılığı ile ilgili bilgilerim sınırlıydı.(Öteden beri kıyıdan kayda değer bir şey tutabilmiş değilim :oha: , aslında bu tekne merakı da bu yüzden başladı ve tekne kullanmayı öğrenecek, kullanma belgesi almaya kadar ilerledi). Forumları okudukça kıyı balıkçılığı konusunda da umarım bilgi sahibi olacağım. Bu arada ben de karınca kararınca bilgi ve deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalışacağım.
Hepinize rast gelsin diyorum. |
h.g abi rastgelsin.com ailesine bısde yenıyız ama büyüklerimiz saolsun alışıoz yawş yawş :D
|
Aramıza Hoşgeldiniz :)
Çocukluk arkadaşınıza burda rastlamanızda güzel bir tesadüf olmuş rastgelsin |
aramıza hoş geldiniz....
|
Aramıza hoşgeldiniz. Hepimizin birbirimizden öğreneceği çok şey var...
|
Çağatay hoşgeldin..çok iyi vakit geçireceksin..
|
hosgeldiniz. ben de yeniyim hatta üye olur olmaz amcaoglunu da üye olmaya ikna ettim. cok güzel paylasımlar var. arkadasların hepsi sagolsun
|
Abisi hoş geldin.
Sevgili kardeşim dost meclisine hoş geldin diyorken,kalıca ve katılımcı olmanı diliyorum.Teknen nerede demirli.Nerelerde ve neler avlıyorsunuz.Geçen hafta Urla karşısındaki adalar civari çupra vermeye başlamış.Sizlerde bir şeyler alabiliyormusunuz?
|
Hoşgeldin balıkcı dostum.
|
Aramıza hoşgeldin Çağatay...
|
Saat 06:06. |