![]() |
İzmarit avı
Arkadaşlar, bu cumartesi Emirgan sahilinde izmarit avına gidiyorum. Katılmak isteyenler beni bulabilir.
Yer: Çınaraltı durağının 15 metre bebek yönü. Saat: 10:00 - 16:00 arası Cumartesi günü yağmurlu gibi görünüyor. Çok yağarsa iptal olacak. |
LÜfer haberlerini duyduktan sonra izmarit işinden vazgeçtim arkadaşlar. Bu cuma akşamı hava çok yağmurlu olmazsa, Kefeliköy sahilde lüferdeyiz. Kefeliköy otobüs durağının 40-50 metre Kireçburnu yönündeyiz. İki gün önce Yeniköy, Kalender ve Kefeliköy' den lüfer almaya başlamışlar. Dün de tutulan çinekopları gördüm. İzmarit yanında çok sönük kaldı.
|
Mehmet abi selamlar
Bu tür duyuruları organizasyonlara yazarsan sana katılıcak arkadaşlar daha rahat okuyup katılım yapabilirler bu bölümde bira sönük kaldı bu mesajınız. İsterseniz ekim organizasyonu başlığına yazın gelmek isteyenlerle birlikte daha erken bir organizasyon ve ön tanışma yapmış olursunuz :) |
BU pek organizasyon tarzı bir şey olmayacağı için oraya tazmayı düşünmemiştim. Sadece İstanbul' dan bir kaç arkadaş Kefeliköy sahilde şansımızı denemeye gidiyoruz. Zaten lüferin bollaşmasına en az 10 gün var.
Saygılarımla.. |
Bol şans Mehmet abi rastgelsin :)
|
Mehmet kardeş umarım katılan arkadaşlar olur, keyifli ve bol balıklı bir gün geçirirsiniz. RASTGELSİN.
|
Rastgelsin...
Mehmet kardeşim şimdiden size rastgelsin.İnşallah bereketli bir av olurda bizde anınızı ve fotolarınızı paylaşırız.:D
|
Abilerim, kardeşlerim teşekkürler. Resim çekebilirsem yayınlarım. Balık olmazsa manzara var, sohbet var..
|
valla benim gelesim var ama yol gözümde büyüyor...
rastgelsin... |
Saat 22:51. |