![]() |
Merhaba Arkadaşlar!
güzel ve yararlı bi site, ayrıca okuduğum kadarı ile dostluk ve paylaşım oldukça hoş.aranıza katılmak çok güzel.emeği gecen herkese teşekkürler.
adım ulaş çekiç.izmir-karşıyaka da oturuyorum.endüstri mühendisiyim.şu an çalışmıyorum.(iş arama faslı..)genelde e.foça da tekne ile avlanıyoruz.tabi şu sıralar zamanım bol olduğu için körfezde kıyıdan da şansımı deniyorum(genellikle alaybey ya da bostanlı civarı).balık tutkusuna 5 yaşlarında kapıldım.hemen hemen tüm ege kıyıları, batı akdeniz, bi kaç kere de marmara(mudanya tarafı) avlandım.favori mekanım ise gökova - akyaka köyü.prensip olarak doğanın korunmasına ve sürdürülebilir avlanmaya azami özen gösteririm.ayrıca 6-7 yıldır dağcılıkla da profesyonel anlamda uğraşmaktayım. Herkese Rasgelsin!:) |
Aramıza hoşgeldin sevgili Ulaş...
|
Ulaş hoş geldin. güzel vakit geçirmen dileği ile . bu arada bende geçmişte Marmariste yaşadıgımdan akyakayı bilirim.. balıga giderdim..gökova kıyılarında efsane kefaller tutmuştum... özellikle sonbaharda gökova kıyıları çamlı/karacasöğüt/çetibeli/akçapınar...çok güzeldi...hisarönünde gün batımı...
|
Ulaş aramıza hoşgeldin,katılımlarını bekliyoruz.
|
Aramıza hoşgeldin Ulaş
|
Hoşgeldin Ulaş,umarım değerli bilgilerini bizlerle paylaşırsın,sevgilerimle
|
Hoşgeldiniz....
Sevgili Ulaş,dost meclisine hoş geldin.Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle,rast gelsin diyorum.
|
İlginiz için hepinize teşekkür ederim, beni gerçekten güzel karşıladınız.naçizane bilgilerimi ve deneyimlerimi paylaşmak güzel olacak.ama belli ki ,daha cok ben değerli abilerimin bilgilerinden yararlanacağım .daha çömez sayılırım.
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
Ulaş kardeşim, umarız sitede katılımcı olursun. Güzel bir iş bulman dileğiyle, hoş geldin..
|
Saat 16:51. |