![]() |
acemlik işte
1 Eklenti(ler)
dostlar kusura bakmayın bu imza işinde ben epeyce ileri gitmişim şimdi baktımda :)
neyse acemiligimize yorun ...valla demekki kendimi frenlemesem yedi cedi ceddimi yazacakmışım ne deyim utandım ...vesselam:D |
Abi motor çok güzel de....Balık resmi koysan da bizim de işimize yarasa.Bu arada motor max kaç basıyo??
|
Abdülhamit Amasyanın neresinden diye sormayacağım..tek hedefim altındaki gibi bir motor değil de biraz daha yaşlı işi
FZ1 Fazer [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] TOURING |
Alıntı:
|
Sami Abiiiii, baya bir yaşlanmışsın valla, baktım da motora :D...
Aman abi gözünüzü seveyim dikkatli olun motorla. bu iş yüzünden çok çeken bir arkadaşım ve bir hocam var, onun için korkarım ben bu aletten :(... |
Alıntı:
|
Benimde bir sürü tanıdığım abi feci şekilde hayatını kaybetti.Sakın ama sakın fazla hız yapmayın ve içkiliyken şu alete binmeyin.Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
1:En az 600 ve üstü motor 2:Elbise,Zıpkın(Samsun Bafra da 4,5 kiloluk levrekler vuruyorlarmış..Eeee Bende geri kalmayım... 3:Yazlıkta avlanmak için tekne(ben fiber diyorum ustalar ahşap..gerçi bizimkiler tahtanın üstüne fiber yapıyorlarmış...Doğruysa bakalım) 4:Bunların sonucu elimdeki 0 arabadan geriye kalan 1996 veya 1997 civarı temiz bir araba... |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 15:25. |