![]() |
12 Kasım Organizasyonu...
2 Eklenti(ler)
Selamlar Pazar günü ben, Adnan Abi, Güven ve Taygun Karaburun'dan tekne ile bir organizasyon gerçekleştirdik. Kendi adıma güzel ve eğlenceli bir gün geçirdim. Hava, balık ve en önemlisi de muhabbet çok güzeldi.
Yunuslar etrafı sarıp balığı dağıtmasa mercan açısından daha da güzel bir gün geçecekti ama kısmet bu kadarmış. Bu arada açıkta yunusların havada taklalar atarak balık sürüsünü çevirdiğini görmek de ayrı bir keyifti. Gidiş ve dönüşte sırtı da denedik ama birşey gelmedi. İşte resimler... Güven ve ardından ben... |
2 Eklenti(ler)
Adnan Abi ve Tago...
|
1 Eklenti(ler)
Adnan Abi-Güven......
|
1 Eklenti(ler)
Ben ve Tago............
|
1 Eklenti(ler)
Melek balığı imiş bu arkadaş. Günün en ilginç çeşidiydi. Bunun bilimsel ya da yaygın adını falan bilen varsa söylerse seviniriz...
|
Sonunda balıklar....
1 Eklenti(ler)
Bunlar Güven ve Adnan Abinin toplamda tuttuğu balıklar. Çeşit olarak mercan, erkek mercan, karagöz, isparoz, kara kupa (iskaroz), istavrit, izmarit, kolyoz, gopez var.
|
bunlar da benimkiler...
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benimkiler. Bende de mercan, erkek mercan, gopez, izmarit, bol hanos, melek balığı ve bir tane numunelik kıraça var :). Taygun kendi balıklarının resimlerini çekmedi ama onda da benzer balıklar ve birkaç parça da mercan vardı...
|
Alıntı:
|
elinize sağlık mert...iyi bi av olmuş...bahsi geçen balığı bende merak ettim...ilk defa görüyorum...
rastgelsin... |
Alıntı:
|
Saat 13:43. |