![]() |
Yapay yemlerde ışık ve renk faktörü
1 Eklenti(ler)
Yapay yemlerle avlanırken havanın ve suyun durumuna göre kulanabileceğimiz yemlerin renklerini ve şekillerini anlatan bir tabela.
|
selim teşekkür ediyorum. bir çok arkadaşa faydalı olabilecek bir çalışma. ancak bunlar 3 boyutlu olarak görünmediği için buradan anlamak pek mümkün değil. bunların piyasa isimleri veya kodlarıyla burada anlatılırsa daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selim abi ellerine sağlık... erol abinin de bu konuyla alakalı paylaşımlarını ekledim...konuya ek olarak çok faydası olacağını düşünüyorum...sanırım selim abi bu yemleri konuya örnek olsun diye verdi...piyasada bunlardan ve daha bi çok çeşidinden bulmak kolay...kullanılan sahte yemler zaman, hava durumu, suyun durumu, avın cinsi ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterir... rastgelsin... |
abi mükemmel bir paylaşım çok faydalı bilgiler ....teşekkürler ......:)
|
Süleyman resimlerdeki yapay balık çeşitleri doğanında dediği gibi sadece bir örnek,herkes kendi yöresine göre bulabildiği yapay yemleri kulanması daha doğru olur bu tabloda bize yapay balık alırken hangi havada hangisini kulanabileceğimiz açısından biraz yardımcı olabilir.
|
Selim Bey
Deniz veya tatlısu için renkler farklılık gösterebilir mi? |
Murat denizdeki tuzun bu ışık faktöründe bir önem taşırmı gerçekten bir bilgim yok,bunu en iyi bizim erol yanıtlayabilir benim deniz tecrübelerim gerçekten sadece teori ve birazda izinlerdeki tecrübeler ama bu soruyu yanıtlamaya yeteceğini sanmıyorum.
|
çok iyi bilmiyorum bu konuyu ben de...ama dikate alınacak kadar etkili olacağını sanmıyorum...zira tatlı sularımız tuzlu sularımızdan daha bulanıklar...renkleri bence çok etkilemez...
rastgelsin... |
Selim Abi eline sağlık, çok güzel bir tablo olmuş.
Denizde renk seçimi konusuna gelince, deniz balıklarına yakın renk ve desenlerde yapay yem seçilmesinin daha çok faydası olur fikrindeyim... |
Selim kardeş ellerine sağlık.
|
Saat 15:06. |