![]() |
taze üyeyim:)
selamünaleyküm.
siteye yeni üye oldum.öncelikle bu ve bunun gibi siteleri kuran vede zahmet gösterip balıkçılık vasıtasıyla insanları bir araya getirip dostluk kurduran abilerime çok teşekkür ederim.ALLAH(c.c)razı olsun. |
Aramıza hoşgeldiniz imza bilgilerinizi doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz
Bu arada konuyu takım çeşitlerinden asıl yerine taşıdım müsadenizle :) |
kardeş hoş geldin. taygunun da dediği gibi sizinle daha iyi diyalog kurabilmemiz için sanırım kim olduğunuzu bilmemiz uygun olur. RASTGELE.......
|
Ve aleykümselam...
İsmini yazmadığı için ismin ile hitap edemediğim kardeşim,dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursun.Kontrol paneli bölümünde yer alan imza kısımından kendini tanımlayabilirsin.
|
ve aleykümselam balıkçısofi...
rastgelsin... |
aleykümselam sofi kardeşim hoş geldin aramıza ......tanımak isteriz seni:)anlat bakalım fani hayatını...
|
aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza.....
|
hoşgördük
iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah. geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik. 4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum. arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar. yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo:)oltaların hepsi birbirine takılmış.böyle bir gün yaşadık işte.sizlerin üstün tecrübelerinizden faydalanmak istiyordum aslında.birazdan cuma ya gidicez inşallah.gelince danışıcam sizlere inşallah.selamünaleyküm şimdilik.hayırlı cumalar.ismim murat. |
[quote=balıkçısofi]iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah. geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik. 4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum. arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar. yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo:)oltaların hepsi birbirine takılmış.böyle bir gün yaşadık işte.sizlerin üstün tecrübelerinizden faydalanmak istiyordum aslında.birazdan cuma ya gidicez inşallah.gelince danışıcam sizlere inşallah.selamünaleyküm şimdilik.hayırlı cumalar.ismim murat. |
Aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz...
|
Saat 00:26. |