![]() |
gokova körfezi
2 Eklenti(ler)
eski cd leri karıştırıken buldum..
marmaristeki yıllarımda çekmiştim sakar dan inerken tepeden akşam üstü gökova:) |
2 Eklenti(ler)
Ekim ayı, aynı yer, eşim Lilia, Oylmpostan arkadaşlarımız, ben
|
gokselcim aynı duyguları paylaşıyoruz.. ne güzel..
|
Ne güzel yerler ya. Buralara en son çocukken gitmiştim, sonra bir daha fırsatım olmadı. Teşekkürler...
|
çok güzel ( muvaffak abi,göksel) ben ve eşim aşağıda akyakada kaldık nefis bir yer biraz ileride ormanın kampingi var çok iyi balık yeri okadar enterasan ki saat 18-20 arası sivri sinek saldırısına uğruyorsunuz. sonra birden kesiliyor.
|
Resimler çok güzel Göksel ve Muvaffak abilerim teşekkürler.
İlker abi sivri sineklerin mesai saatleri yaz tatili olduğundan dolayı o bölgede sadece 2 saat :D o ara korudun mu kendini tamam rahatsın :D |
Alıntı:
|
Muvaffak ve Göksel abi.KArtpostallık resimler çekmişsiniz valla.İnsan orada balık tutsa ki tutabilir mi bilmem(MAnzarayı izlemekten) kendinden geçer.Fotolar için çok teşekkürler.
|
Muvaffak ve Göksel beyler ekran koruyucu gibi manzaralar harika bende biri memleketim geliboludan diğeri yaşadığım şehir alanyadan iki resimle sizlere katılmak istedim.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]---burası gelibolu kömür limanı denen mevki.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]---alanya kalesinden limana kuş bakışı.
|
çkkkkkkkkkkkkkkk güzel resimler teşekkürler....
|
Saat 13:34. |