RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   gülbahçeden selamlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2094)

lidaki 20-12-2006 22:06

gülbahçeden selamlar

1 Eklenti(ler)
:D :D foruma bu gün üye oldum sayın abilerim, kardeşlerim ve de... internette oldukça yeniyim; zaten üye olana kadarda gobeem çatladı.muhabbetler çok hoşuma gitti, bilgilendirici ayrıca.bu arada ben ERDAL KESKİN. 1970 doğumluyum. bornovada oturur, yazları gülbahçeye göçerim. genelde kıyıdan AVLANIRIM. yarışmacı arkadaşlara..........:)[/i]

balıkcı 20-12-2006 22:31

Aramıza hoşgeldin erdal.

katiti 20-12-2006 22:32

Aramıza hoşgeldiniz, hemşehriyiz :)...

Taygun KOCABIYIK 20-12-2006 22:58

Erdal abi hoşgeldin
gülbahçede bu yaz neler oldu anlat bakalım dinleyelim oralardada eski bereketten eser yok diyorlar

varior 20-12-2006 23:23

hoşgeldiniz Erdal bey, iğnenizde keskin olsun soyadınız gibi....

bu arada ben bu bornava, güzelbahçe vs. vs. duydukça İzmirdeki askerlik günlerim aklıma geliyor yaa.. Forumun geneli İzmirli olunca çok duymaya başladım.. ;) ama ben askerlik döneminde Turkuaza çok giderdim, orda kıyı balıkçısı çoktu ama kimse bahsetmiyor nedense..:soru: :)

Taygun KOCABIYIK 20-12-2006 23:26

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
hoşgeldiniz Erdal bey, iğnenizde keskin olsun soyadınız gibi....

bu arada ben bu bornava, güzelbahçe vs. vs. duydukça İzmirdeki askerlik günlerim aklıma geliyor yaa.. Forumun geneli İzmirli olunca çok duymaya başladım.. ;) ama ben askerlik döneminde Turkuaza çok giderdim, orda kıyı balıkçısı çoktu ama kimse bahsetmiyor nedense..:soru: :)

abi turkuazda midyeciler voliciler sürekli balığı rahatsız ediyor sezon açıkken ufak çaplı gırgırlar karadan 100 metre açıkta çevirme yapıyor o bölgede iyi balık tutmak sayısal tutturmaktan daha zor yani iyi balıktan kastım çupra izmirin gülü :)

varior 20-12-2006 23:32

anladım Taygun, yasak değilmi yaa.. karaya 100 metre, orası benim bildiğim işlek bir yerdi.. Hemde turistik bir bölge.. bu arada ben kasım 2001 'den bahsediyorum.. Birçok şey değişmiş olabilir tabi.. :)

levrek 20-12-2006 23:35

Aramıza hoşgeldin Erdal...

Taygun KOCABIYIK 20-12-2006 23:42

abi halen aynı şekil turistik hatta dahada gelişti ağaçlandırıldı falan 2001 deki halinden çok daha iyi ama kum midyesi ihraç edildiği için her tarafta göğsüne kadar suya girmiş insanlar kumu kürekle alıp elekten geçiriyorlar elekte kalan kum midyelerini satıyorlar birde dalarak midye toplayanlar var tabiki turkuazın içindeki olaydan bahsediyorum :) kıyıya 0 ağ serip voli yapanlar kıyıdan 100 metre açıkta sürü çeviren gırgır yavruları hep gördüğüm şeyler onun için o bölge pek verimli değil

varior 20-12-2006 23:46

Teşekkürler Taygun, üzüldüm ama bu duruma, size avlak bölgesinde iyi şanslar sanırım biz biraz daha şanslıyız..

Saat 14:56.