RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Videolar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Onur abimin mırmırı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2124)

Taygun KOCABIYIK 26-12-2006 11:06

Onur abimin mırmırı

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli 26-12-2006 11:53

Tagocum ellerin dert görmesin kardeşiiim...Sanatının önünde bir kere daha saygıyla eğiliyorum...Mırmırı biraz haşin çekmişim gibi görünüyor ama bunun iki nedeni var:
1) Ön taraf çok kayalık olduğu için taktırmamak adına balığa birazcık surf yaptırdım:)
2) Eh biraz da heyecan yapmış olabilirim dabiykiiiiii....:D

Uzm.Dr.Rastgele 26-12-2006 11:54

Misinaların karışsın, takımların kopsun Onurrrrrrrrrrrrrrrrr:D Çatlattın bizi vallahi.....:P

giritli 26-12-2006 12:04

Abi ben daha ne diyim kiiii...Yılların acısını çıkarıyorum denizden...Nazar etmeyin nolur,çalışın sizin de olur:D :D :D...deeeermiişiiiim...

katiti 26-12-2006 12:16

Çalışıcam ben çalışıcam, mideye mideye çalışıcam bekle sen :D :D :D...

aganta borina borinata 26-12-2006 12:16

ya onur...kardeş...o nasıl balık çekmektir öyle:deli: ...bi karış suda balık vurgun yiyecekmiş wallahi:deli: ...oldu olacak vursaydın kamışı sırtına daya doğru koşsaydın yahu:D ... takım gördüğüm kadarıyla tek iğneliydi...balık yakalanınca kolay kolay takılmazdı o...şöyle dadına vara vara çekmemişşsin balığı...balık balıklığından utanmıştır valla...hatta hayvan hakları mahkemesine bile gidebilir...suçun sabit temyizle bile kurtulamazsın wallahi:D ...

balığı bu şekilde çekişin benden geçer not alamadı onu deyim ben sana...:dans:

rastgelsin...

ha unutmadan gene rapid...arkadaşlar rapidden indirmek için belirli bi süre geçmemişse bağlantıyı açıp kapamak zorunda kalıyorum...bu da hoş olmuyor hani...

giritli 26-12-2006 12:19

Doğanım doğru söylüyorsun ama gökseller bir önceki hafta çekerken takılması nedeniyle balığı suda bıraktıklarını söyleyince korktum açıkçası...Yoksa her merada balığı öyle çekmiyorum lütfen yani....

katiti 26-12-2006 12:21

Doğan sen dua et bağlantıyı açıp kapatabiliyorsun. Bende o da yok, mecburen bekliyorum :(...

giritli 26-12-2006 12:29

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Çalışıcam ben çalışıcam, mideye mideye çalışıcam bekle sen :D :D :D...

Tamam abicim hepinizin kum torbası olmaya namzetim ama nolur bana kızmayın...eheeheehe:dans:
Yakında harbiden de kimse benimle balığa malığa çıkmak istemicek sanırım....:( :( :(

katiti 26-12-2006 14:55

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
Tamam abicim hepinizin kum torbası olmaya namzetim ama nolur bana kızmayın...eheeheehe:dans:
Yakında harbiden de kimse benimle balığa malığa çıkmak istemicek sanırım....:( :( :(

Kardeşim ayıp ettin, her ne kadar senin yanında balık yakalayamasak da muhabbetin yeter be :D...

Saat 13:35.