![]() |
tuhaf yaratıklar...
Adana yumurtalıkta liman içerisinde görülen bu hayvanlar, deniz tavşanıymış.. bende daha önce gördüm ama ne olduklarını daha yeni öğreniyorum.. Sizlerle paylaşmak istedim, haberin tamamını okumak isteyenlere aşağıda link'i veriyorum..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Teşekkürler...
Savaş'ım paylaşımın için teşekkürler.Adının ne olduğunu bilmiyordum....
|
mükemmel renklere sahip olabilen hayvanlar...kafa yapısından dolayı bu adı almıştır...
rastgelsin... |
Haluk Cecanın sualtı belgesellerinden tanıdığım bir canlı yüzüşü çok güzel :)
|
cok garip şeyler yaa bunların tawası olur mu acaba :P
|
Savaş,bu yaratıklar İzmir çandarlı da kıyıya vuruyor,orada ölüyorlar ama şimdi ne olduklarını öğrendim bundan sonra daha dikkatli olup,kalan sağları tekrar denize atarım.paylaşım için teşekkürler.
|
Ben birkaç kez dalışta karşılaştım, hatta elimle sevdiğim bile oldu. Gerçekten çok zarif canlılar...
|
deniz tavşanları
deniz tavşanlarının ana vatanı kızıldenizmiş. Süveyş kanalı açıldıktan sonra akdenize ve egeye gelip yerleşen türlerden biri... bir çok çeşidi var. bulabilirsem resimlerinide koymaya çalışiim .....
|
bunlara denizdeki yüzme şeklinden dolayı ispanyol dansözüde deniyor
|
Rabbim neler yaratmış yaaa. Birde biz insan oğlu olarak bunların kıymetini bilsek.
|
Saat 21:39. |