![]() |
Bakalım Levrekleree KUDURR :))
5 Eklenti(ler)
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:
Arkadaşlar gerçekten okadar soğuktuki nefesimiz bile buz tuttu 3 gemisiyle avrupa yakasına geçtik ayaklarım ellerim hissemiyordu nerdeyse pes etmiştim kıyıya geçip ateş yaktım biraz ısındım saat 5:10 gibi balık başladı 1 saat kadar çalıştı balıkkk. Bakın bakalım yorumlar sizin |
Yalçın kardeş..Ellerinize saglık ta...Abisi resimler neden yana yatmış?.. birde avlak bölgesinde iken denizin de ortamında resmini alsayın çok iyi olurdu...bizlere görsel açıdan faydası olurdu..ayrıca avlanma detaylarınıda anlatıverde arkadaşlara tecrübe olsun..kullandıgın takım vs...
afiyet olsun... |
Kendim Telefoncuyum ama Balığa giderken dandik cihaz götürüyorum onu bende düşündümm artık deniz kenarından fotarafları yollarımmm Dün açtığım linke yazdım işim biraz yoğun detaylı olarak yazacammm
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
yani bunları görüpte insanın soğuğu falan düşünmesi mümkün değil hani.deniz buz tutsa 20 cm kırıp tutulur valla...ellerinize sağlık güzel av olmuş
|
ellerinize sağlık...çok güzel bi av olmuş...soğuğu tahmin edebiliyorum...
rastgelsin... |
Hey maşallah, soğuğa karşı kışlık odunları toplamışsınız :D...
|
Tebrikler balıklar müthiş. Şimdiden afiyet olsun. Böyle balık yakalayacağımı bilsem sibiryaya giderim be. Sanırım yapay balık ile at çek yaptınız. Mümkünse yapay balık resmini görebilirmiyiz.
|
hayy maşallahh..Bunlar çok iyi yaa good job :)
|
elinize sağlık soğuğa rağmen çok güzel bir av olmuş..
|
Saat 05:56. |