![]() |
buyuk turnalar
5 Eklenti(ler)
hepsi alıntıdır saygılarla
|
3 Eklenti(ler)
devam resimlere alıntıdır...
|
ellerine sağlık... bi gün turna avlama fırsatı bulurum umarım...
rastgelsin... |
Tolga paylaşımın için teşekkürler.İnşallah günün birindede Türkiye de böyle turnalarla karşılaşırız.
|
Turnalar çok güzel ama yanlış bilmiyorsan ikinci resimdeki balık turna değil, sudak. Tabii o da çok güzel bir boyda :)...
|
tolga teşekkür ederiz , güzeller.......
|
Alıntı:
|
balıklar güzel ama görmek için akşam eve gelmeyi bekledim... :(
bu resimler aşağıdaki şekilde atarsanız işletim sistemi düşük bilgisayarlar da görebilir.. artı aç kapa aç kapa uğraşmayız.. ;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
sen benim sudağı neden kullanıyonki simdi sudak o birader heryerdede koyulmazki:D
|
aslında o resimdeki balığın turna olmadığı benimde dikkatimi çekti...evet balığın şekli sudakla neredeyse aynı...ama sırt desennide ama rengi bana çok farklı geldi...acaba bulunduğu otamdan dolayımı...buralardaki sudaklar daha açık tonlarda...
rastgelsin... |
Saat 13:33. |