![]() |
akıllı balıklar
bilgisayar aldatmacası olabilirmi sizce ......[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Güvenim hakikatten çok ilginç bir video abi, ama bu uzakdoğulu dostlarımızdan her türlü atraksiyon beklenir, yapmışlardır abi.
|
abi çok ilginç ve çok komik :)
|
Bunu görmüştüm daha önce, aldatmaca mı bilmem ama adamlar bunu da yaptıysa sadece helal olsun diyebiliyorum :D...
|
bence bir püf noktası vardır ama kafa yormaya değmez tıpkı sihirbazların yaptıkları numaralara nasıl cok takılmıyorsak bakıcaz gülücez gecicez.
|
Alıntı:
zaten 5-6 sn hafızası olan balıklardan böyle bir başarı beklemek olmaz yahu mantığa aykırı 2. turda ne yaptıklarını unutur bunlar :D |
pablov nasıl köpekleri yanan sönen lambalar ve zillerle şartlandırdıysa sanırm bunlarda aynı şeyi el hareketleriyle becermiş..Tabi bu görüntüler gerçekse
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
görüntülerin gerçek olabileceğini iddia etmemek kaydıyla mümkün olabileceğini düşünüyorum. Çünkü balıklar sanılanın aksine marifet öğrenebiliyor. Hatta öğrendiklerini günlerce akılda tutubiliyorlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkte daha detaylı bir şekilde anlatmışlar bolda resim var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
balıklar capon, adamlar capon...
rastgelsin... |
muhammet kardeş ilgi cekici bir link vermişsin enteresan .teşekkürler.
|
Saat 00:37. |