![]() |
07 ocak 2007 karaburun a devam
06 ocak 2007 tarihinde tekne avı ;karaburunda birlikte benimle olan mert ve tago ya teşekkür etmek istedim, iyi bir av olmadı belkide av bile olmadı diyebilirim ama yine de beraber olmaktan mutlu oldum.......;)
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
yaşlandın adnan abicim yaşlandıııııııın balıkta tutamıyon artık ne yapıcaz seninle bilmiyorum :D |
Adnan Abi balık bahane, maksat muhabbet olsun. E bizde de muhabbet bol maşallah :D. Esas biz teşekkür ederiz...
|
Benim bir fikrim var...Abicim şu karaburun için birleşip bir sonar alsak diyorum;) ...Yani sadece karaburun için değil tabi...Nasılsa organizasyonların çoğunu birlikte gerçekleştiriyoruz...Hem bu sayede Tago da çapayı habire indirip-bindirmekten kurtulur:) ...Bir de aklımda kaldığı kadarıyla Adnan abi birşey demişti "5 yıldır geliyorum,aynı kerterizi 2 kere tutturamadım vallaha":D ...Hem de Adnan abim rahat eder,kerteriz derdinden kurtulur...
|
Adnan abicim bir de birşey sorucam...Abi müreni nasıl çektin abi yaaaa...Kösteği kestirmeden helal olsun valla...Biz Tagolarla sığacıkta 2 dip kıbrısı,1 normal köstek,1 elektrik kablosundan yapılmış takım yedirdik elemana:deli: ...hem de diz boyu suda ama alamadık mahlukatı vallaha...Tebrik ederim abi...
|
mürenin korkusu....
onur, müreni yakaladığım da hiç kıpırdamadığında onu ahtapot sandım yarı yola kadar hiç kıpırdamadı görüntüye girince şaşırdım kaldım sonradan göz göze geldik benden korktu:D :D gezmeye başladı işte o zaman zevk vermeye başladı tabi raketle aldık tekneye..
|
Alıntı:
|
Olsun be abicim alalım biz yinede bir tane balık bulucu...Her yerde kullanırız...
|
Alıntı:
|
Onur müreni saldıktan sonra aklımıza geldi fotoğraf olayı valla, biraz geç oldu yani :)...
|
Saat 19:06. |