![]() |
gps libalık bulucu saat
arkadaşlar gps li balık bulucu saat kullanan varmı varsa bilgi verebilirse sevinirim.:)
|
Turgay Abi bahsettiğin ürün yalnızca saat ile değil, ek bir parça ile çalışıyor bildiğim kadarıyla. O parça bir kamış vs. yardımıyla atılıp çekilere kullanılıyor galiba. Kullanan bilmiyorum ama sistem olarak düşündüğümde dalışta pek işe yaramaz gibi geliyor bana...
|
Alıntı:
|
slm
kardesim senin söyşediyin saati ilk defa duyuyorum benim bildiyim sonar ve sonardada evet arkadasımın dediyi gibi 2 metre civarın oluyo ve pahalı bi malze hemde dalışta kullanamazsın ancak bir tekneye tehşizatı kurarsın ancak öyle bulabilirsin balığın yerini bu mümkün kullanan tanıdıklarım var ve memnun lar...:D
|
Alıntı:
|
şu net ayrı bi derya...
nette konuyla ilgili bi bakınayım dedim...bu ve benzeri bi çok ürüne rastladım...bi kaçının linkleri bunlar sadece...
bu linte bi çok farklı saat modeli var... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] buradaki bi balık bulucu modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu da gps modeli... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yüksek ihtimallerle hepside su geçirmezdirler...ama su erişim sinyallerini etkilermi bilemem... rastgelsin... |
daha uygun olduğunu düşünerek konuyu buraya taşıdım...
rastgelsin... |
Bu da el tipi balık bulucu...İzmir de saat tipini ararken bir dükkanda bunu bulmuştum...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
balık bulucu
onurum bende balık bulucu arastırıyorum. valla niyetim var almaya. link verdiğimi bi incele fiatı diğerlerine göre uygun geldi.ne dersin...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Saat 15:23. |