![]() |
zıpkın...
ben zıpkın avcılığı pek yapmıyorum...nette tesadüfen bulduğum bi link...içinde enteresan zıpkınlar ve düzenekler var...
mert bence bu site çok hoşuna gidecek...:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
doğan teşekkürler abi çok güldürdün beni :D:D:D hala gülüyom
|
Doğan bu kadar lastiği kurduktan sonra yorulur sudan çıkarım ben valla :deli: :P :D :D ...
|
ya ne güzel işte "daramalı zıpgın":D :D ...
rastgelsin... |
baba bu ne yaaa
doğanım nedir hocam bu böyle...öyle bişeyle dalan adamın yanında bir de kurmacı başı taşıması lazım:D
|
Aslında Doğan sen konuya şöyle girmeliydin, İleri Orta çağ insanlarımız balık avcılığında yeni bir sistem geliştirdiler, son teknoloji demiratarlar.......... :D :D
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar hakikaten komik...zıpkınla avlanan birine ne gibi bi faydası vardır bilmiyorum doğrusu...ama kurmanın çok zor olacağını tahmin etmiyorum...linke baktıysanız orada daha farklı tasarımlar var ki yukarıda resmi görülen zıpkını yapan adam ikincisini daha iyi yapmış sanırım...
rastgelsin... |
sanırm tekneye monte edilen cisnten bunlar.. büyük balıklar için
|
Arkadaşlar böyle zıpkınlar gerçekten var, hatta daha fazla lastik sayısında olanlar bile var (ben 5-6 lastikli gördüm). Bu tür malzemeler çok büyük ve sert balıkların avında kullanılır. Örneğin orkinos, kılıçbalığı vs. gibi. Bir yerlerde bunlarla ilgili birkaç link vardı ama bulabilirsem eklerim...
|
Alıntı:
rastgelsin... |
Saat 05:55. |