![]() |
sapan...
sanırım yemi daha uzağa atabilmek için imal edilmişler...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] markaya bakınca sanırım firmanın böyle bi şeye ihtiyaç duyduğu görülüyor:D :D :D :D :P ... rastgelsin... |
Tamam kardeşim taş yerini buldu:D ...
Ama benim mancınık test edildi ve onaylandı;) :P |
aynı zmanda suyun üstünde zıplayan balıkları vurmak içinde kullanabilirsiniz :P :D :D
|
Alıntı:
|
onur senin mancınıktan haberim yok abi sanrım bunun benzeri bişiy :D
|
ben bunu alsam yolda giderken bir kaç bıldırcın avlardım, balıkla birlikte mangalda ohhhhhh... :D
Onur önemli olan mancınık değil, biraz şans biraz kısmet birazda refleks ve bilek gücü... Sende de hepsi var, maaşaallahhh.. Nazar değmesin... Amin.. |
Muvaffak Abi'nin (mufi) takım çantasında yemleme yapmak için bir sapan her zaman bulunur. Yerine göre çok kullanışlı olabiliyor. Ayrıca sapanla kefal avlayanlar da var gerçekten bilginize ;) :D...
|
Walla ilginç Mert, sapanla kefal avı.. "zıpkını" suya girmeden sürünün üstüne sıksan yine alırsın ama bence balık oltanın ucunda gelecek abi..
|
daha ne şekilde avlanıyorlar bi bilseniz...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
yuh yani, bir silah getirmediğimiz kaldı.. :dikkat: gerçi bazı dengesizler dinamit atıyor, elektrik veriyor ama..
|
Saat 21:57. |