![]() |
Avlandığım yöreler....
1 Eklenti(ler)
Gayet bereketli olan ve Yaklaşık Mayıs-Ekim ayları arası boş döndürmeyen zeytineli yöresinin Google Earth den yerini gösteren bir çalışma....(İnşallah becerebilmişimdir.)
|
umarım bundan sonraki avlarınızdada sepetiniz balıkla dolu olarak dönersiniz abicim...
|
2 Eklenti(ler)
Yöre hakkında fikir sahibi olabilmek maksadıyla bir kaç fotoğraf...
|
ve yöre hakkında kısa bir video klibi....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ellerine sağlık ishak abi...ancak videoyu izlerken başım döndü yahu:D ...
rastgelsin... |
İshak abicim 10 çupra garantili av organizasyonu sözünü unutmadım bekliyorum yaz gelsin :)
|
İshak abicim ellerine sağlık...Abi sezon açıldığında oraya mutlaka bir organizasyon yapalım derim...Çiftliklerin yemleme saatini kaçırmadan orada olursak kişi başı 4 çupiyi garanti ederim abi...Geçen sene gitmiştim oraya müthiş bir yer,köyden sonra yolu çok kötüydü ama gittiğine değiyor gerçekten...
|
Abi gerçekten güzel yerler, iğdeleri bekleyeceğiz artık...
|
Alıntı:
Çok önemli birşey farkettim mert abi yazın biz bu koyun karşı kıyısına gitmiştik hatırlarsan yemci bizi yollamıştı ismi mersin körfezi olarak biliyorduk karşı taraf zeytineli oluyormuş demekki karşı tarafında yolu farklıymış görüldüğü üzere boşuna tırmalamışız zamanında ama Güven abi farketmişti durumu boşuna tırmalamayalım demişti :D Bknz: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tagocum zaten yer Mersin Körfezi. Zeytineli de senin dediğin gibi karşı taraftan körfeze bakan yer oluyor...
|
Saat 21:53. |