![]() |
seferihisar sığacık macerası
5 Eklenti(ler)
Sabah 6:30 da Bursa'dan gelen arkadaşlarla Emin kaptanla balığa çıktık. Bursa'ya geri dönecekleri için saat 11:00 de balığı bırakmak için anlaştık.( her seferinde erken bırakalım diyoruz bir türlü bırakamıyoruz:) . buseferde bir saat röter yaptık:D ) balık tutulacak kerterize gelince çapayı atıp balığa başladık.ben ya ilk ya ikinci balıkta mercanı çektim.biraz sonra teknenin arkasından fikri abinin çektiği çupranın sesi geldi.mercanla çupradan başka ses gelmesede 1 sivriburun karagöz, 6 veya 7 karagöz, 50,60gopezle günü tamamladık.ilk resim denizlerin fatihi Emin kaptan (teknenin ismide FATİH ) Fikri abi ve çura,mercan ve ben ,ünal ve sivriburun, karagöz ve ben. sonuçta kısa ama güzel bir gündü:D . not : ( öbür arkadaşlar pek kayda değer balık tutamadıkları için resimleri yoktur:D :D :D )
|
gayet güzel balıklar..ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
Mustafa abi av güzel olmuş uzun süredir ses seda yoktu senden fırtına gibi geri döndün :)
|
tebrikler çok güzel balıklar.afiyet olmuştur inşallah.
|
5 Eklenti(ler)
fotoğrafların devamı sivriburun daha evvelki (09.12.06)seferihisar avından alttaki fotolarda da 10.12.06 mordoğan avıdan
|
valla taygun doğru söylüyorsun aslında balığa gidiyoruz ama foto çekmeyi biraz ihmal ediyoruz.o yüzden biraz siteyi ihmal ettik.inşallah bundan sonra daha faal olurum.
|
Tebrikler gayet güzel balıklar. Merak ettiğim konu avlandığınız derinlik kaç metreler? Tekneden derin suda sivriburun bugüne kadar hiç görmedim onun için soruyorum...
|
gayet güzel bir av olmuş tebrikler şimdiden afiyet olsun....
|
mert kardeş avlandığımız derinlik 30 ila 35 metrelerdi.daha evvel ben de çok olmasada bir kaç kez tutmuştum. daha evvel en fazla 40 ,45 metrelerde avlandık. emin kaptan mart nisan aylarında geldiğinizde 80 metrelere :oha: :deli: götürcem dedi.bakalım oralarda ne tutacağız daha vakit var ama beni şimdiden bir merak sardı
|
Mustafa bey rast gelsin
Güzel balıklar,afiyet olsun |
Saat 15:01. |