![]() |
Hasan üstadın çupra avları
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bana ulaştıkça ekliycem şimdilik bu kadar :) |
çok teşekkür ederim videolar için.görüntüler biraz kötü ama............ ?
|
Maşallah, nazar değmesin diyorum. Böyle bir çipura avı yapmadım daha ne yalan söyleyeyim...
|
Taygun üstad yazmışsın, Hasan abi maaşallah Ordinaryüs valla.. :D Hasan abi süpersin.. Ağ atan balıkçılar bile sana ters ters bakıyordur.. :D :D
|
hasan abi ne yaptınız siz ya öyle :oha: maşallahınız var zeytineli mi abi burası oraya benzettim ama yeni mi gittiniz
|
mustafa kardesım bısey yapmadık rastgeldı sızede öle gelsınkı sızde benım kadar mutlu olun evet kardesım zeytınler orayı bılıyosan bıgün orda karsılasırsak sakın sasırma basarılar.
|
fazla söze gerek yok abicim:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
|
helal olsun...ellerinize sağlık...
rastgelsin... |
Tebrik ederim:oha: ....sorması ayıp balıklar iyi para tutmuştur herhalde....onca senenin masrafı birgünde çıkmıştır sanırım:D ...
|
herkese rastgelsin
ailem kalabalık olduğundan balıkları hıç satmadım.o balıkları yakalayıp eşdostla paylaşmanın verdiğı mutluluğu verebılecek para olmadığını sanıyorum.herkesınde yaşamasını dılerım.başarı ve mutluluklar.:)
|
Saat 15:04. |