![]() |
surf makina için yardım
1 Eklenti(ler)
Herkese selamlar....Geçen ay aldığım LINEAEFFE international deluxe spring 3,90 lık kamışımla kullanmak için surf makina araştırıyorum...epeyce bir araştırmadan sonra birkaç marka model aklıma yattı ama almadan önce bu konuda tecrübe sahibi dostlarımdan tavsiye almak istiyorum...
1.tercihim shimano aero technium xt 10000 veya xta 12000 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
1 Eklenti(ler)
shimano aero technium xta 12000
|
1 Eklenti(ler)
3.tercihim shakespeare K2 powerplay FD7000
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
diğer seçeneklerim ise balzer tidec II surf
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] balzer the rock surf 870 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dam quıck space 665 FD [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] cormoran seacor big ben 6Pi 6000 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] cormoran match master feeder 6Pi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
onur kardeşim,
her üç makinada at-çek için çok uygun makina bence en ekonomik olanını tercih edebilirsin. inşallah gönlündeki balıkları yakalamak nasip olur. selamlar. |
shimanolar türkiyede çok pahalı ama yurtdışı sitelerde araştırma yapıyorum...burdaki DAM parasına yurtdışından shimano alabiliyorum sanırım...
bunların dışında marka ve model tavsiyesinde de bulunabilirsiniz tabiyki... sonuçta tecrübeyle sabit bilgilere her zaman itimat etmişimdir...:D |
Onurum gözünü karartmışsın bakıyorum :D. Şimdiden hayırlısı olsun. Üçü de güzel göründü bana. Bir de mümkün olursa eline alıp incele derim. Shimanoları bilmiyorum ama Sheakspeare'de yedek kafa varmış, o bir artı bence...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela ilk resimdeki shimanonun türkiyedeki satış fiyatı 1.250-1.500 ytl :oha: civarında....mağaza sahibi bunu alanın fotoğrafını çerçeveletip dükkanına asacakmış....:D :D :D |
Alıntı:
|
Saat 14:27. |