![]() |
Taygun bunlar senin için kardeşim...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hem balıklar güzel hem resimlerin kalitesi, Taygunum bi el atarmısın şu resimlere , biraz küçültelim
|
güzel balıklar...ellerinize sağlık...resimler hakikaten çok güzel çekilmişler...
rastgelsin... |
aman allahım bu güzellikler de ne böyle.harika balıklar harika resimler paylaşım için teşekkürler...
|
Oktay aramıza hoşgeldin. Resimler için teşekkürler. RASTGELSİN
|
bu güzel paylaşımın için teşekkürler.
|
yok abicim bu böyle olmucak....ben surf makina almaktan vazgeçtim...en iyisi zıpkın galiba bu mevsimde...takarım paletimi allah ne verdiyse giderim...mesafe tanımam vallaha...:D :D :D
|
Oktay bu resimlerini görmüştüm ama tekrar görünce yine içim açıldı valla, eline sağlık...
|
Resimler, konsept, balıklar harika, elinize sağlık..:)
|
Balıklar süper eşkina ne kadar dikkat çeksede her resimde gözlerim çipuraya gidiyor....
:) nefesine sağlık.... |
Saat 06:14. |