![]() |
muhabbetçiden
4 Eklenti(ler)
Albümdeki bir-iki resmi scan ettimde,naparsınız bizimde elimizde bunlar var. :) saygılarımla
|
abi tebrikler bilhassa çupralar süper tebrikler devamını bekliyom resimlerin.
|
abi harika avlar eline yüreğine sağlık
|
Muhabbetçi güzel avlar yapmışsın.Yılan balığın mıgrı heralde...Maşallahı var.Hangi denizin mahsulü o?Ne ile avladın?Merak ettirme. ;)
|
İyiniyet dilekleriniz için teşekkürler, Serkan,Can,Taygun üstadlar; Serkan üstad, biz ona mıngıri diyoruz.(Yani aynı balıktan bahsediyoruz ama biz o adla öğrendiğimiz için devam ediyoruz.)
Ben normal dip oltalarını attıktan sonra tuzlanıp kurutulmuş sardalyeyi dip kıbrısı yapıp uzak bir tarafta kıyıya atıp, uzaktan görülecek şekilde mühür atıp beklemeye geçiyorum. Bayada iş yapıyor ahtopottan mıngıriye kadar iş yapıyor. |
Sardalyalı dip kıbrısıyla avlandığımız günlerin birinde,(Mordoğandaydık ve şanslı bir günümdü :D )Millet levrek ispendek tutarken bana eşek isparozu geldi.Arkadaşlar hala anlatıp gülerler sağolsunlar. :P
|
tebrikler....
|
Muhabbetçi arkadaşım,
en iyisi de fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla delikanlıyı hiç yanından ayrırmamış olman ,ne mutlu sana,rastgelsin |
Zaten avcılık saltanat gibidir,babadan oğula geçer.Çoğumuzun öyle olmadı mı... Sonuçta armut dibine düşüyor.
|
Serkan ben dibine düşen armutlardan değilim ama benden sonra armutlar benim dibime düşer heralde...Benim babamda avcılık adına hiç merak yoktu.Beni, sağolsun dostlar alıştırdı bu yollara...
|
Saat 14:15. |