![]() |
Selamlar
Tavsİye Üzerİne Bu Sİteye Üye Oldum.henÜz Tam Anlamiyla Sİtede Ne Var Ne Yok Bİlmİyorum Ama ArkadaŞlarin Merakli Olduklari Her Halİnden Bellİ.urla-Özbek BaŞta Olmak Üzere İzmİrİn Bİr Çok Yerİnde Olta Ve Zipkin Avi Yapiyorum.denİz Ve Balik Bende Bİr Hastalik.sİteye Üye Olmamdakİ Sebep Benİm Gİbİ Meraklilarla BuluŞup Bİlgİ -becerİ Ve TecrÜbelerİ KarŞilikli PaylaŞmak.herkeze Ras Gelsİn.
|
Hoşgeldin Uğur, sol üsteeki kontrol paneline girerek imza ayarlarını yapmanı rica ederiz, böylece sana daha rahat hitap edebiliriz,
Örnek Göksel Demirbuga 1985 :oha: / İzmir |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Aramıza hoşgeldiniz, belge yüklenmiş, bir sorun yok. Paylaşımlarınızın devamını dilerim...
|
bornovalı bir arkadaş daha :) uğur aramıza hoşgeldin...
|
ugur kardeşim hoşgeldin.. rüzgar gibi geldin. inşallah fırtına gibi devam edersin.:D
|
Uğur kardeşim, senin yüklediğin ''Beaufort Rüzgar skalası'' denilen şeydir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yine de eline ve emeğine sağlık.Her üyemiz gibi senden de önümüzdeki günlerde bol miktarda macera ve fotolar bekliyoruz....Rastgele.... |
Uğur abi hoşgeldin aramıza
Gün geçtikçe buraya üye olarak ne kadar güzel dostluklar kurduğuna inanamayacaksın :) |
uğur merhaba hoşgeldin
|
uğur aramıza hoşgeldin. bornovadansın ha... demekki görüseceğiz. paylasımlarının devamını bekliyoruz:artist:
|
Saat 16:00. |