![]() |
dörtyolda kıyıdan lüfer
cuma günü tekneme marş taktırmak için dörtyola barınağa gitmiştim. bu arada boş durmamak için kıyıdan lüfere at çek yaptım, kısmetimde denizlerin sultanı varmış. hava karardığı için pek kalamadım. ertesi günde denedim ancak bişey çıkmadı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yılmaz abi güzel lüfer tebrik ederim inşallah tekneyle bol bol avlarsın bu canavarlardan...
|
yılmaz, biz burda pahalı sahte balıklarla avlanırken bakıyorum tükenmez kalem ile işi bitirmişsiniz. tebrikler.:)
|
Alıntı:
|
İşte yaratıcılık ve ustalık budur, tebrik ederim :). Şu lüferle bir gün tanışırız inşallah :D...
|
Yılmaz cım helal sana kardeşim. o an için verilen karar ..yapılan olta/takım.
afiyet olsun.. |
yılmaz valla helall olsun başka diiyecek bir şey bulamıyorum:deli: :deli:
|
hey yavrum hey... yılmaz yakında divit hokkayla yakalamaya başlarsın valla:D ...
tebrikler... rastgelsin... |
Yılmaz kardeşim, şapka çıkartırım, saygı duyarım, tebrik ederim.:helal: :helal: :helal: RASTGELSİN.
|
tebrik ederim yılmaz .yaratıcılığına diyecek söz yok.belki de lüfer çok sevdiği zarganaya benzetmiştir kalemi diye düşündüm..
|
Saat 14:23. |