![]() |
çanakkaleden rastgele!
Çanakkale Ayvacıktan selam arkadaşlar.balıkçılık ve zıpkıncılıkla amatör olarak ilgileniyorum.Şu sıralar balıkla yemek tabağında daha fazla ilgiliyim.havaların ısınmasını bekliyorum.herkese selamlar...
|
hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz,
lütfen kontrol panelinizden imza ayarlarınızı yapınız böylece hitapta sorun yaşamayız, örnek Goksel dbuga 2005 :oha: :oha: :oha: :oha: / İZMİR |
Aramıza hoşgeldiniz bol online günler dilerim.....
......RASTGELSİN..... |
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
sevgili ahmet kardeşim.
güzel bır foruma hoş geldin. inşallah katılımların da iyi olur. |
Hoşgeldiniz çanakkale gibi balık cennetinden güzel resimler paylaşırsınız umuarım
|
Hoşgeldiniz...evet arkadaşlar çanakkaleden bir arkadaş daha demek kafayı iyice sıyırmak demek olucak sanırım...:oha: :oha: İsmail abi kafamızı yeterince sıyırtmıştı zaten ; aman arkadaşım fotoları yavaş yavaş gönderde sindirmemiz kolay olsun...:D :D :D
|
Aramıza hoşgeldin Ahmet,aradığın herşeyi burda bulacağından emin olabilirsin. Onur hiç kafayı sıyırma abi, bu yaz çok sağlam balıklar alıcaz.Tüm rastgeleciler balığa doyacaklar inşallah.;)
|
Erhancım inşallah yazın alıcaz almasına da...bize kafayı sıyırtan olay biz burda levreğin kuyruğunu göremezken çanakkalede levreğin kralının çıkması... levrekten geçtim hele o çupralar yokmuuuu....
İsmail abicim serzenişlerimizi yanlış anlamıyorsundur inşallah...Sen oralarda levrekleri çupileri çektikçe bizler buralarda zevkten dörtköşe oluyoruz ; seninle birlikte ordaymışcasına aynı hazzı alıyoruz....:D :D :D |
balığın merkezinden aramıza hoş geldin
|
Saat 13:35. |