![]() |
çeşme ,ıldır avı
hem arkadaşımız hem müşterimiz sedat bizi balığa davet edince gitmeden olmaz dedik.ıldır da büyük bir balıkçı teknesi kiralamışlar.18 kişi ayarlamışlar ama bir fireyle 17 kişi olarak saat 5:30 da yola çıktık.yem falan derken saat yedi gibi balığa çıkacağımız teknenin yanındaydık.beş veye altı yer değiştirdik.pek fazla balık yoktu ama ben biraz şanslıydım heralde.14 karagöz,1çupra,1 mercanla günü kapadım.arkadaşım ibrahim 4 karagöz ,iki mercan tuttu.yanında da bir arkadaş sekiz parça balık aldı.inanın öbür arkadaşlar ya bir ya iki ya da hiç tutamadan günü kapadılar.bir ara beni denize atmayı bile düşündüler:haha: valla ben olsan bende sinir olurdum.hemen yanımda adam balık tutacak ben birşey tutamayacağım.anlayacağınız tekneden atılmadan kıyıya saat 5:30 gibi vardık.ben, ibrahim ve diğer arkadaş için güzel bir gündü:) ama diğer arkadaşlar için bir şey diyemiyeceğim :'( :D .sadece benim çupra ve mercanın fotosu vardı.öbürlerini çekmedik.
|
resimlerde gene sorun var, Tago akşam bri bakabilir misin , resimler eklenmiş gibi gözükse de boyları 0
|
Mustafa, resimlerini aşağıdaki mesajı takip ederek tekrar ekleyebilirsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
res[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]3/1664/110307ldrbw9.jpg[/IMG]imleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]tekrar koymayı deniyorum
|
resimleri koydum ama nasıl ufalıyor bilmiyorum .kusura bakmayın artık
|
mustafa abi ne kusuru?şu güzelliklere baksana...şahaneymiş maşallah-acayip özendim.valla ben sizin teknede ve tutamayan gurubundan olsaydım çıldırırdım heralde :D tebrikler&afiyet olsun...:)
|
Güzel ikili, bunlar nerede sahneye çıkıyor? Ben de canlı izlemek isterim :D...
|
Alıntı:
sen onları canlı canlı görünce muhakkak zıpkınla kovalarsın gıbı geliyor....:D mustafa, güzel balıklar tebrikler...:) |
mustafa hocam naptııınn...:(
ben onları büyüsünler diye arada bir gidip besliyodum sen bana fırsat bırakmamışın be abim...:'( afiyet olsun ellerine sağlık... |
Saat 13:34. |