![]() |
Bakmaya doyamıyacaksınız...
Sevgili arkadaşlarım,bir dostumun yolladığı mail'den hareketle sizlerin göz zevkinize hitap edeceğine inandığım ve içine müzik de ekliyerek bir slayt çalışması hazırladım.Dünyanın dört bir köşesine serpilmiş olan ''Harika'' sahil ve kumsal manzaraları....İyi seyirler.....:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Eline sağlık abi millet buraları görünce tatil aklına geliyor,bizler düşsek oralara 24 saat balık kovalarız herhalde
|
Doğru söze ne denir....:dans:
|
ishak abi bei buralarda çıldırtacaksın valla......... abi harika :deli::deli:
|
Doktorum ellerine emeğine sağlık ,gözümüz gönlümüz açıldı.
|
ishak abi çok güzel olmuş... teşekkürler..
|
Olayi ÇÖzmÜŞ DeĞİlİm
|
Erdal'ım olay basit sadece aşağıdaki satıra tıkla ve bekle yoe tube açılacak ve seyret.....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İshak abim ellerine emeğine sağlık. Hazırlamış olduğun slaytı izledik, gördük, beğendik, ben pasaport işlemlerine başlıyorum, takım taklavat konusunda da ayrım yapmadan tüm malzemeleri yükleniyorum.
Abi şaka bir yana harika yerler doğa muhteşem deniz süper, tekrar teşekkürler. RASTGELSİN. |
ah orada ben de olsaydım,
misinayı denize salsaydım, vız gelirdi kalama inan bana, yeterki çipurayı bulsaydım. |
Saat 21:47. |