![]() |
Uğur Dumlu Foto Albüm Özel
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uğur Dumlu 'nun bazı avlarından resimler. Resimlerin devamı gelicek. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Resimler Son Sürat Devam Ediyor
İşte bomba resimler türk kara suları içerisinde vurulan ilk ve tek kılıç balığı (tamamen ben uydurdum uğur abi asla böyle birşey demez)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
mrtkn
abi levrekler çok ii kiliça zaten sozüm yok
|
abi sen ne yaptın yaaa. : ) obaa ben hayatımda böyle şey görmedim ... HELAL OLSUN!!
|
Aman Allahım :oha: Sen neyapmışsın böyle
Bir an photoshop çalışması sandım... Maşallah. |
nazar değmesin
gerçekten balıkların hepsi trofe bu adam hiç ufak balık vurmaz mı şaka bir yana abi yarın gidelim dalmaya .levrek basmış ortalığı görüşürüz
|
Hocam bana kalırsa oltacılık falan sizi kesmez...Tebrik ederim,çok güzel balıklar
|
Bu arada cahilliğimi bağışlayın ama trofe ne demek?
|
Alıntı:
|
Saat 06:02. |