![]() |
Rastgele
Merhabalar Ben Serkan. ;) BahsettİĞİnİz BİrÇok Avlaklardan BİrkaÇinda Bende Avlandim.ancak Genelde GÜzelbahÇede GeÇen Yillarda Yapilan (sonrada YanliŞ Yapildi Denİlİp Kullanilmayan Kİ Çevre KİrlİlİĞİdİr Buda) Vapur İskelesİnden Avlanirim.dÖnemlerİnde Çupra,lİdakİ,mirmir,sargoz,gupez,barbun,dİl,zargan a,karagÖz Ve Denİzlerİmİzİn VazgeÇİlmezİ Isparoz Aldim. OldukÇa Zengİn Bİr ÇeŞİde Sahİp Bİr AvlaĞimdir.bu YÜzden Burayi Severİm.bu Sİteyİ Zİyaret Edİnce Bende YakaladiĞim Baliklarin FotoĞraflarini ÇekmedİĞİm İÇİn Çok ÜzÜldÜm.İnŞallah Artik Çekerİz.Şİmdİden Herkeze Saygilar Ve YÜzÜyÜze TaniŞabİlmek Ümİdİyle Rastgele...
|
Serkan abi aramıza hoşgeldin
yarın hisarönünde buluşuyoruz çağlar avda saat 1:30 civarı müsait olursan çok daha güzel bir tanışma yapmış oluruz birlikte. |
serkan hoş geldin öncelikle yeni liman yada diğer ismiyle feribot iskelesi malesef beton yığını olarak kaln bir kalıntı oldu sadece birkaç trol sığınıyor zaman içinde oraya çok fazla kişinin uğrak yeri bu iskele malesek küçük büyük demeden ordaki yaşamı bitirdi insanlar yıllar önce gidipte av yaptımız yerlerden biriydi ve iyide av cıkardığımız bir yerdi kıyı tarafından fakat şimdi o günleri arıyor orası malesef bilinçlenmemiş insanların kurbanı oldu yüzlerce insan olta atıyor orda şimdilerde sanırım hüsranla dönüyorlar evlerine ....
|
güven hocam dediğin doğru malesef feribot iskelesinin oraların eski tadı kalmadı artık.ancak hala kayide değer birşeyler çıkıyor.zargana ve mırmır çok fazla var özellikle;) .taygun ben o saatlerde çalışıyorum genelde ama inşallah yarın erken çıkabilir ve sizlerle tanışma fırsatını kaçırmam:'( .inan buna çok sevinirim.sağlıcakla kalın.iyi geceler.
bol balıklı günlerde görüşmek ümidiyle... |
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
serkan aramıza hoş geldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz.:artist:
|
serkan aramıza hoş geldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz
|
Aramıza hoşgeldin Serkan.
|
aramıza hoşgeldin serkan katılımcı olman dileği ile
|
Aramıza hoşgeldin.serkan...