![]() |
El yapımı lüfer rapalası.
Bir yerlerden kayt ettiğim oklavadan imal ediceğiniz bu takımı sizlerle paylaşmak istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] Umut uzel isimli amatör arkadaşımıza da ne kadar tanımasamda emeğine sağlık diyorum. |
Rauf abi, aktarım için teşekkürler. Lüferciler senin bu çalışmanla kendi sahte yemini hazırlayacaktır. Benimde oklava ile üreteceğim çalışmalarım pek yakında burada sizlerin huzurunda olacak. RASTGELSİN.
|
paylaşım için teşekkürler Rauf abi.ne de olsa el yapımı gibisi olmuyo değil mi,hele de sonuç verirse! :)lüfer zamanı kesin ben de hazırlıcam bir tane..;)
|
bu tip yeme lüfer kalemi diyorlar genelde malzemeciler el yapımı yaptırıyor iskenderun tarafında kullanılıyor iyide iş yaptığı söyleniyor başka bir sitede gezerken görmüştüm
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin... |
rauf abi böyle paylaşımın için teşekkür ederim. fakat ben bu konuda yorum yapmak istiyorum.
resimden anladığım kadarıyla bu suni de damak yok. floting lerde olduğu gibi buna damak eklenmeli ki aksiyonu olsun. üst damaktan yontulmuş. bunu iki veya üç parçaya bölmek lazım diye düşünüyorum. bu sayede yüzen balık havası verebilir. yoksa bu karada durduğu (oklava) gibi gelir. yanlışmı düşünüyorum?. |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
bildiğim kadarıyle piyasada damaksız olarak satılan suni lerin misina bağlama halkaları tam uçta değil, belli bir mesafe gövde tarafından. oysa yıkarıda verilen şekli incelediğimizde bağlama halkası tam uçta. ben bu yüzden damak eklenmesi gerektiği görüşündeyim. denemekte de fayda var. belki aksiyon yapıyordur.
|
rauf abi emeğine sağlık paylaşımın için teşekkür ederiz
|
rauf abi paylaşım için teşekkür ederiz..emeğine sağlık..
|
Saat 21:36. |