![]() |
Sinarit, sinarit, sinarit...
Yaklaşık 4 yıldır sualtı avcılığı yapıyorum ev bu süre içinde tanıştığım en güzel balık sinarit diyebilirim. Görünüşü olsun, davranışı olsun beni avından çok büyük bir zevkle evime dönüşümü sağlayan bir balık... Son zamanlarda yaptığım avların fotoğrafını çektiklerimi paylaşmak istedim...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
onur hepsi çok güzeller tebrik ederim
|
sen napmışsın yaaa. resmen bonus bunlar. tebrik ediyorum çok güzeller vallahi
|
Yahu nedir bu balıkların senden çektiği??? :D
ayrı ayrı tebrikler abicim yerli dapiranımızsın |
Onur tebrikler...Çok güzel balıklar...
|
Onur hem hoş geldin. gözünüz balık görsün der gibi bir halin var tebrikler yenilerini de bekleriz.
|
Onur'um,uzmanım,su altı doktorum; resimler tam bir görsel şölen......:D
|
Çok teşekkürler...
Dha iyileri sizlerin olsun... |
onur kardeşim.
çok güzel balıklar tebrık ederim. sinarit balığı güzel ve zor bir balıktır.güzel av olmuş... |
onur kardeş harika balıklar gözümüz bayram yaptı rastgele
|
Saat 22:47. |