![]() |
Bakalım iğdeler çiçek açtımı açmadımı.....
Eğer yarın sabah kalktığımda yağmur yağmıyor ise ; kıyıdan bir gerence taraflarını denemek istiyorum.Ne olacağını pek bilemediğimden tahmin bile edemiyorum....
|
Ishak abi e-postana durumu attım, tüm gün yağış var der hava durumu siteleri
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
seni yağmur kararından döndürmesin. yağmurluk diye bir şey di mi ama...:D :D :D
|
İshak abicim şimdiden rastgele....kamışlar karbon olmasın abicim...mazallah taklaya falan gelmeyesin:D
|
Bizim burdaki ağaçlarda tomurcuklar var ufak ufak yapraklarda çıkmaya başlamış ama çiçekler henüz açmadı ishak abicim yinede çupraların bundan pek haberleri yoktur sanırım :) Rastgelsin
|
en büyük İshak başka büyük yok... madem uzun zamandır evdesin kanın kaynıyor.. ilahlar da senden yana olur..yürü kardeşim..:)
|
Alıntı:
Abi herhalde sen de benim gibi ortada kaldin, diyecem ama ustadlara belli olmaz, benim gozum yemedi bugun sahsen. yagmur DEVAM SAYGI VE SEVGILER |
göksel: Aabi naaptın?
İshakamca: tekneyle çıktık geri dönüyoruz göksel: ee? İshakamca: Aarkadaşın yazlığına geldik sobayı yaktık kütür kütür, otur diyor oturamıyorum donuma kadar ıslandım! göksel: balık? İshakamca:akşam foruma yazarım |
ishak abi çamaşır ipi yoksa artık pantolonu falan oltanın ucuna asıp kurutmak lazım :) neyse abi nasip işi.bilmiyorum belki kısa sürede kovayı doldurmuşsundur. akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.
|
Saat 06:21. |