![]() |
ana sayfayı görüntüleyemiyorum:(
merhabalar.
herzamanki koşullarda daha önce defalarca açtığım halde anasayfayı görüntüleyemiyorum. tarayıcıya ;[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresini yazınca "Aradığınız Sayfa Sunucumuzda BUlunamadı. Anasayfaya Gitmek İçin Tıklayın." uyarısı çıkıyor.tıklayınca tekrar aynı sayfa geliyor. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yazınca ise bomboş beyaz bir sayfa açılıyor.bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?yardımcı olabilirseniz sevinirim.tşk.:) |
Ulas,
Şu anda anasayfayı görüntüleyemiyoruz,sorun sende değil, bu akşam Taygunla konuşup sitemizi yeni servis sağlayıcımıza taşımanın planını yapacağız hatta taşımaya çalışacağız. Yeni servis sağlayıcımızdan alan satın alınmıştır. DNS adreslerinin yönlendirilmesi de 1 gün süreceğinden sitemiz aktif olmayacaktır Şu anda tarih veremiyorum bu akşam belli olur . saygılar |
deneme mesajıdır.............
|
cevap için teşekkürler.bu konuda hiçbirşey söylenmeyince-ya da ben farketmedim-panik oldum:)e o zaman yeni servis sağlayıcımız da hayırlı olsun.
|
Saat 22:43. |