![]() |
nisan 5
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]yine midye ile yakaladığım balıklar ve güzel avlak resmi...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
15 çupra 1 sivriburun karagöz boşuna saymaya kalkışmayın yani :)
İsmail abi ne yaptın offfffff offfffff |
ismail abi döktürmüşsün yineD :helal: :helal: :helal: D
eline koluna sağlık.cennet gibi yermiş yeriniz.umarım ozulmadan uzun yıllar öyle kalır.afiyet olsun:) |
ismail abi artık emeklilik onayım geldi. valla böyle kıskandırma bizleri ekibi toplayıp geliriz çanakkaleye boşum bundan sonra........:artist:
|
yok abicim.ismail abi bunları kesin balık çifliğinin içinden tutuyorsun sen.başka türlü kendimi teselli edemiyeceğim.tebrikler abi
|
tebrikler ismail abi..gözümüz gönlümüz ferahladı valla,büyüksün :D daha ne diyim..:helal: :helal:
|
Gene gene maşallahhhhhhhhhh.....
İsmail hocam, bereketli olsun.....Bakıyorum yine döktürmüşsün...Maşallah çupralar sakız gibi bembeyaz ve alyanaklı....Afiyet bal şeker olsun....
|
meranın güzelliğine bakın...balık olsan başka biyerde dolanmazdım:D ...
rastgelsin... |
İsmail abi balığı geçtim artık senin mekanın resimlerine baktıkça, suyun berraklığı, ilerlerdeki renk tonlarının farkllaşması o yosunlu kayalar...içim gidiyo:(
Abi az daha avlak resmi eklersen bi ara misafirliğe gelirim benden sölemesi:D |
eline sağlık abi, tekrar tekrar tebrikler... biz tam sanal balıkçı olduk çıktık.. :)
|
Saat 09:38. |