![]() |
www.Levrek.net - Türkiyenin Yeni Balıkçılık Portalı
Türkiyenin En Yeni Balıkçılık Portalı web sitemiz çok kısa süre içinde yayına girecektir tüm amatör balık avı tutkunlarını bekleriz. Rastgele..
|
Siteniz hayırlı olsun, imza ayarlarını da yapabilirseniz size daha rahat hitap edebiliriz...
|
öncelikle aramıza hoş geldiniz, siteniz hayırlı olsun, umarım sırf sitenizi duyurmak için girmemişsinizdir. katılımlarınızı bekliyoruz. bu arada imza hanenizi doldurmanızın forum kuralları gereği olduğunda hatırlatmak isterim...
|
Mrblar, oncelikle sunu belirtmek istiyorum sadece site reklami icin uye olmadim sitenize amator olta balikciligini turkiyede yayginlasmasi icin butur siteleri aciyoruz ve bole sitelerin yayginlasmasi sarttir, ve herturlu destegide vermeye haziriz. imza hanemi doldurdum, herkeze iyi calismalar rastgelsin.
|
Tonguç aramıza hoşgeldin,tonguç sarp balyemezi sayın bilgehan beyin sitesindeki forumdan tanıyorum,orada bir kaç mesajını okumuştum siteniz hayırlı olsun tonguç sana katılıyorum bizim site ve sizin açmış olduğunuz siteler çoğalmalı daha çok balıkcıya ulaşabilelimki balıkcılık daha çok temiz bir spor haline dönüşsün katliama değil...
|
Alıntı:
not:ingilizce yazında gramer ve eksiklik var gibi geldi;) |
Tonguç site hayırlı olsun
bir ricam olucak güzelim türkçemiz varken şu ingilizce imzayı değiştir. söz sana balık vermiycez tutmasını öğreticez kardeşim :) |
hayırlı olsun...aramıza hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
Hayırlı olsun.. Hepimize...:D
|
Alıntı:
sanırım Türkçe düşünülüp çevrilmiş , artık kim çevirdiyse, genelde yaptığımız bir hatadır. Daha mantıklı olanını şu şekilde çevirmişler; Give a man a fish and you feed him for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime Çin atatsözü |
Saat 00:22. |