![]() |
22-23 Nİsan Organİzasyonu
Eveeeeeet....Arkadaşlar Göksel'inde dediği gibi malum 23 nisan tatil....hani diyorum bir oylama yapsak da 22 ya da 23 nisanda en çok hangi gün oylanırsa o gün topluca bir organizasyona imza atsak diyorum...ne muhabbetler döner,ne videolar çekilir kimbilir...tabi bu organizasyonun kıyıdan mı yoksa tekneden mi olması konusunda da fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...
07/04/2007 de YABAN TV de başka bir sitenin düzenlediği Babakale-Sivrice organizasyonunu seyrettim,canım çekti vallahi... |
Benim için tarih farketmez ama kıyıdan olursa daha rahat daha ferah ferah avlanırız diye düşünüyorum ben varım zaten 1 ay oldu evde oturuyoruz :(
|
tago için tarih farketmiyor ama benim için deniz henüz erken. bir an önce yapılamsı gereken tarla-toprak işleri var. keşke bitirebilsem de katılsam sizlere :'( :'( :'(
|
Süleyman abicim üzülme sen...hiç belli olmaz belki biz senin oraya çıkarma yaparız...sanada emri vaki yapıp kaçırırız senide...;)
|
Onur seçenek eklesek:
22-23 Nisan Çanakkale ;) :D :D :D ... |
valla bana uyar gibime geliyor...;)
|
Alıntı:
nereden avlanırsanız avlanın...hepinize bol şans... rastgelsin... |
23 nisan bana uyar yer, mekan farketmez.. bu çocuk her koşulda affetmez :dans:
|
ben de isterem ama!!!
dostlar, bende isterim ancak 23 nsan tatil olursa bana denizli yolları gorunur. Ama sunu soyleyim, beni 2 kişi olarak hesaba katabilirsiniz. ama ancak o hafta icerisinde belli olur, pay bırakalım olur mu?
Taygun gibi, kıyıdan olması rahatlık acisindan iyi gibi. sevgi ve ışıkla kalın dostlar |
22 Nisan Pazara denk gelir, kalabalık bir grup olabileceğimizi , ve de çoğu kişinin de pazar günü balığa çıktığını göz önünde bulundurarak 22 Nisana oy veriniz ltf. (kıyı için konusuyorum)
|
Saat 13:28. |